STEAM Oyunlarında FPS Göstergesini Açma

Merhaba arkadaşlar, bu yazımda sizlere “STEAM Oyunlarında FPS Göstergesini Açma” işleminin nasıl yapıldığını anlatacağım. Hepimiz SETAM üzerinden bilgisayar oyunları oynuyoruz ve bu oyunlarda bilgisayarımızın ne kadar performanslı olduğunu merak ediyoruz. Bilgisayarımızın oyunlardaki performansını öğrenmek için yapmamız gerekenlerden birisi de FPS değerine bakmak. Peki oyunlardaki FPS sayacını nasıl aktif edeceğiz? Haydi gelin öğrenelim 🙂

Öncelikle STEAM uygulamasını açıyoruz ve üst taraftaki menüden STEAM seçeneğine tıklıyoruz.

STEAM seçeneğine tıkladıktan sonra karşımıza çıkan seçeneklerden AYARLAR seçeneğini seçiyoruz.

AYARLAR seçeneğini seçtikten sonra karşımıza çıkan ekrandan OYUN İÇİ seçeneğini seçiyoruz.

OYUN İÇİ seçeneğine tıkladıktan sonra karşımıza çıkan ekranda OYUN İÇİ FPS SAYACI yazan kısmı buluyoruz. Büyük ihtimalle bu seçenek sizde KAPALI olacaktır. STEAM Oyunlarında FPS Göstergesini Açmak için bu seçenekten FPS sayacının ekranın neresinde gözükmesini istediğinizi seçin. Daha sonra alttaki TAMAM butonuna basın.

Arkadaşlar, “STEAM Oyunlarında FPS Göstergesini Açma” işlemi bu kadar kolay 🙂 Tüm adımları doğru ve eksiksiz bir şekilde tamamladıysanız STEAM Oyunlarında FPS Göstergesini Açma işlemi sorunsuz bir şekilde tamamlanmış olacak.

Evet arkadaşlar, bu yazımızda “STEAM Oyunlarında FPS Göstergesini Açma” konusunu işledik. Yazımızı beğendiyseniz bunu yorum atarak belirtmeyi unutmayınız. Aklınıza takılan soruları da yorum atarak sorabilirsiniz. Elimden geldiğince cevaplamaya çalışacağım 🙂

Numan KARA

Merhaba, ben Numan KARA. NBlack Software geliştirici ismiyle kendi oyunlarımı geliştirerek Google Play ve AppGallery'de yayınlamaktayım. Aynı zamanda Ben Yazılımcı (www.benyazilimci.com) web sitesinde yöneticilik ve içerik üreticiliği yapmaktayım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir